0%

Φόρμα αναζήτησης

Όροι Επιστροφής

Μπορειτε να επιστρέψετε καινούργια και μη ανοιγμένα αντικείμενα, που έχουν πουληθεί και ικανοποιούν τους όρους της Rockwell.gr μέσα στο διάστημα 30 ημερών από την ημέρα παράδοσης για μια πλήρη επιστροφή χρημάτων.
Αυτό θα είναι εφικτό κατά την διάρκεια 30 ημερών από την ημερομηνία που κόπηκε το τιμολόγιο και όχι πιο αργά, ακόμα και αν το αντικείμενο και το πακέτο δεν έχουν υποστεί κάποια ζημιά.
Εαν τα αγοραζόμενα αντικείμενα παρουσιάσουν κάποιο ελάττωμα, που θα εμφανιστεί μετά την αγορά και την παράδοση του, μπορεί να αλλαχθεί ακόμη και πιο αργά από τη νόμιμη περίοδο των 30 ημερών. Αυτή η εξαίρεση γίνεται εφικτή αν το αντικείμενο που έχει πουληθεί έχει ένα ΄΄Κρυφό Ελάττωμα΄΄ και/ή ΄΄Βιομηχανικό Ελάττωμα΄΄.
Για να ξεκινήσει η διαδικασία επιστροφής ενός αντικειμένου, στείλτε μας ένα e-mail (εδώ info@rockwell.gr) ή μέσω τηλεφώνου στο +30210 72 23 336.
Σε περίπτωση ακύρωσης μιας παραγγελίας, το ποσό πληρωμής επιστρέφεται στον καταναλωτή, εκτός απο τους φόρους αποστολής. Στην περίπτωση παραγγελιών που αποστέλλονται στην Ελλάδα, με το συνολικό ποσό της αγοράς να αντιστοιχεί στα 200 ευρώ ή και παραπάνω, ο πελάτης δεν θα πληρώσει κανέναν φόρο αποστολής, γι’ αυτό θα ζητηθεί από τον πελάτη να πληρώσει για την αποστολή του αντικειμένου πίσω στην Rockwell αν θέλει επιστροφή χρημάτων.
Οι ΄΄παραλαβές των παραγγελιών απο το μαγαζί΄΄ μπορούν να αλλαχθούν με άλλα προϊόντα με τις ίδιες προυποθέσεις όπως αναφέρθηκε παραπάνω.