0%

Φόρμα αναζήτησης

Συχνές ερωτήσεις σχετικά με την PayPal

Πως λειτουργεί η PayPal;
Η PayPal είναι συνηθισμένη να πραγματοποιεί πληρωμές μέσω του διαδικτύου. Μπορείτε να επιλέξετε να πληρώσετε απο το υπόλοιπο του λογαριασμού σας στην PayPal, χρησιμοποιώντας μια πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, ή να μεταφέρετε λεφτά από ένα λογαριασμό τραπέζης. Τα χρήματα μεταφέρονται αμέσως και με ασφάλεια.
Πως δημιουργώ έναν λογαριασμό στην PayPal;
Για να ξεκινήσετε, απλά συμπληρώστε την εγγραφή σας στην PayPal με τον λογαριασμό που επιθυμείτε, την χώρα ή την κατοικία, την διεύθυνση του σπιτιού και πληροφορίες σύνδεσης .
Πόσο ασφαλή είναι η PayPal;
H PayPal είναι πολύ ασφαλή και υποχρεωμένη να προστατεύσει τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών της.Η επιχειρησιακή ομάδα προστασίας κατά της απάτης που ηγείται στον τομέα της, συνεχώς αναπτύσσει τεχνολογικούς τρόπους για την διασφάλιση των χρημάτων και προσωπικών σας δεδομένων.Όταν χρησιμοποιείτε την PayPal για την αποστολή χρημάτων, οι παραλήπτες δεν βλέπουν ποτέ τον λογαριασμό τραπέζης σας ούτε τους αριθμούς των πιστωτικών σας καρτών.
Μπορώ να επικοινωνήσω με την υπηρεσία πελατών της PayPal σχετικά με μια αγορά που έγινε στο Rockwell.gr;
Για μια γρήγορη απάντηση, μπορείτε να κάνετε πρόσβαση στο φιλικό για τον χρήστη Κέντρο Βοήθειας. Αναπτυγμένο από την ομάδα που διαχειρίζεται την υπηρεσία πελατών της PayPal, αυτό το Κέντρο Βοήθειας περιέχει μία κατανοητή βάση πληροφοριών. Γράψτε την ερώτηση στο κουτί αναζήτησης για να λάβετε μια ολοκληρωμένη απάντηση.

Αν όμως, δεν μπορείτε να βρείτε την πληροφορία που χρειάζεστε στο Κέντρο Βοήθειας, οι εκπρόσωποι της Υπηρεσίας Πελατών της PayPal είναι διαθέσιμοι να σας βοηθήσουν. Στείλτε ένα email για μια άμεση απάντηση ή επικοινωνήστε με την PayPal απευθείας μέσω τηλεφώνου:
Υπηρεσία Πελατών PayPal: Τηλ.: 00 353 1 436 9111 μεταξύ 8.00 και 4.30, από Δευτέρα έως Παρασκευή.