0%

Φόρμα αναζήτησης

Επιλογές Πληρωμής

Πιστωτικές κάρτες γίνονται αποδεκτές: εμείς χρησιμοποιούμε το online σύστημα πληρωμής της PayPal, που αποδέχεται την πλειονότητα των πιστωτικών και χρεωστικών καρτών που υπάρχουν σε ολόκληρο τον κόσμο. Ανάμεσα σε αυτές, μερικές κάρτες που χρησιμοποιούνται περισσότερο είναι: MasterCard, Visa, American Express, Diners, Amex και Discover.
Αποδεχόμαστε την παράδοση με αντικαταβολή για τα αντικείμενα που έχετε επιλέξει. Επίσης αποδεχόμαστε επιταγές ή κάποιο έμβασμα (χρηματική εντολή) στον λογαριασμό τραπέζης μας (Να σημειωθεί ότι προσωπικές και εταιρικές επιταγές θα κρατηθούν μεχρι και 10 εργάσιμες ημέρες για να επιβεβαιωθεί η πληρωμή πριν μια παραγγελία οδηγηθεί προς αποστολή).
Θα βρείτε λεπτομέρειες του λογαριασμού μας στην τράπεζα, αφού επιλέξετε την επιλογή ΄΄Επιταγή ή Έμβασμα΄΄ στο 3ο βήμα (΄΄Χρέωση και Πληρωμή΄΄) στην ιστοσελίδα μας. Ένα κουτί ανοίγει όταν κάνετε κλικ στην επιλογή ΄΄Επιταγή ή Έμβασμα΄΄ και σας παρέχει με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες.

Επίσης υπάρχει η επιλογή πληρωμής με την μέθοδο Debit/Credit card μέσω της Everypay.
«Αναγνωρίζοντας τη σημασία της ασφάλειας των ηλεκτρονικών πληρωμών, η EveryPay είναι αδειοδοτημένο Ίδρυμα Πληρωμών από την Τράπεζα της Ελλάδος (αρ. απόφασης 280/3/23-7-2018 ΦΕΚ Β 3010/25-7-2018), και διαχειρίζεται με ασφάλεια στοιχεία συναλλαγών πληρωμών με κάρτες, σύμφωνα με το κανονιστικό πλαίσιο του προτύπου διαχείρισης ασφάλειας συναλλαγών με κάρτες. Η Everypay είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με το πρότυπο διασφάλισης ασφάλειας διαχείρισης συναλλαγών με κάρτες (PCI DSS). Όλες οι υπηρεσίες της Everypay γίνονται μέσα από ασφαλείς συνδέσεις με πιστοποιητικά 256 bit SSL. Η EveryPay υποστηρίζει επίσης τη δυνατότητα χρήσης της υπηρεσίας 3D Secure, μία επιπρόσθετη δικλίδα ασφαλείας για κάρτες VISA, MasterCard & American Express. Ο Πληρωτής τότε θα πρέπει να πληκτρολογήσει τον προσωπικό του μυστικό κωδικό, για να ολοκληρώσει με επιτυχία την συναλλαγή»