0%

Φόρμα αναζήτησης

Ο Λογαριασμός σας

Δημιουργήστε έναν Ατομικό Λογαριασμό
Στο Rockwell.gr πάντα θα είστε σε θέση να αγοράσετε είτε έχετε λογαριασμό είτε δεν έχετε. Πράγματι πολλοί προτιμούν να αγοράζουν γρήγορα και δεν φαίνονται πρόθυμοι να αφιερώσουν πολύ χρόνο για να δημιουργήσουν και να επιβεβαιώσουν έναν λογαριασμό προτού προβούν σε κάποια αγορά. Αν ωστόσο, επιθυμείτε να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό, θα είστε σε θέση να παρακολουθείτε τις παραγγελίες σας κάθε στιγμή, να ελέγχετε τις αποδείξεις σας, να προσθέτετε προσωπικά σας στοιχεία, να αλλάζετε τις διευθύνσεις χρέωσης και παράδοσης και διάφορες άλλες λειτουργίες. Επιπλέον, θα μπορείτε να κάνετε σύνδεση η αποσύνδεση από την κάθε επίσκεψη στο Rockwell.gr όπως εσεις επιθυμείτε. Για να συμβεί αυτό, κάντε κλικ στον σύνδεσμο Login στο πάνω μέρος του τίτλου (στην αρχική περιοχή) και Create account
Διαχείρηση του Λογαριασμού σας
Μπορείτε να αλλάξετε online, τα προσωπικά σας στοιχεία οποιαδήποτε στιγμή. Απλά κάντε κλικ στον σύνδεσμο ΄΄Ο λογαριασμός σου΄΄ στο πάνω μέρος της σελίδας (ενόσω είστε συνδεδεμένος) και θα έχετε πρόσβαση στο ιστορικό με τις παραγγελίες σας, και σε όλα τα προσωπικά στοιχεία που έχετε καταχωρήσει για να δημιουργήσετε το προφίλ σας στο Rockwell.gr όπως το e-mail σας, τις διευθύνσεις σας, το όνομα του προφίλ σας, την εικόνα που αντιστοιχεί στον λογαριασμό σας κτλ. Θα έχετε επίσης την δυνατότητα να διαχειριστείτε την συνδρομή σας στο ενημερωτικό δελτίο της Rockwell στο ίδιο μέρος, στο τμήμα ΄΄Τα ενημερωτικά μου δελτία΄΄ Μπορείτε επίσης να διαμορφώσετε τον λογαριασμό σας στο κουτί Πληροφορίες Λογαριασμού, στη σελίδα Αποστολη & Πληρωμή, την ίδια στιγμή που κάνετε μια νέα αγορά.
Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Σε περίπτωση που ξεχάσετε ή χάσετε τον υπάρχοντα κωδικό σας, μπορείτε να ζητήσετε έναν νέο κωδικό καταχωρώντας απλά το email σας.