0%

Φόρμα αναζήτησης

Πληρωμή

Μια εύκολη διαδικασία πληρωμής σ’ενα e-shop είναι απαραίτητη. Γι’αυτό πρέπει να υπάρχουν δύο τρόποι πληρωμής για τους πελάτες. Θα πρέπει να είναι σε θέση να πληρώσουν σαν επισκέπτες χωρίς να χρειαστεί να αποθηκεύσουν τα στοιχεία τους σε μια βάση δεδομένων για μία πιο γρήγορη αγορά, ή να μπορούν να δημιουργήσουν έναν λογαριασμό όπου θα μπορούν να έχουν πρόσβαση την επόμενη φορά που θα κάνουν κάποια αγορά απο την ιστοσελίδα μας.
Αν θέλετε να κάνετε κάποια αγορά από την ιστοσελίδα της Rockwell μπορείτε να την κάνετε σαν εγγεγραμμένος ή μη καταχωρημένος πελάτης.
Είτε κάνετε εγγραφή είτε δεν κάνετε, μπορείτε να επιλέξετε που θέλετε να σας γίνει η παράδοση των αντικειμένων: στην διεύθυνση παράδοσης ή στην διεύθυνση χρέωσης. Να σημειωθεί ότι οι δύο διευθύνσεις μπορεί να είναι ίδιες.
Πελάτες που δημιουργήσουν λογαριασμό έχουν την δυνατότητα να αλλάξουν τα στοιχεία επικοινωνίας και τις διευθύνσεις αποστολής. Μόλις συνδεθείτε, θα μπορέσετε να δείτε την κατάσταση και το ιστορικό της παραγγελίας σας, θα μπορείτε να το παραγγείλετε εκ νέου και να δείτε πρόσφατες παραγγελίες αντικειμένων που έχετε κάνει.
Μόλις έχετε αγοράσει καποιο αντικείμενο/α:
Το σύστημα σας στέλνει αμέσως μία απόδειξη μέσω email από τη στιγμή που η παραγγελία σας έχει καταχωρηθεί. Να περιμένετε μια απόδειξη που θα φτάσει στο φάκελο των εισερχομένων του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου μέσα σε ένα με δύο λεπτά αφότου η παραγγελία έχει ολοκληρωθεί. Το email θα σας παρέχει μια φωτοτυπία των διευθύνσεων χρέωσης και αποστολής, το περιεχόμενο των αγορών (συμπεριλαμβανομένου διαφόρων εκπτώσεων, φόρων, και εξόδων αποστολής), και ένα νούμερο τηλεφώνου όπου θα μπορείτε να καλέσετε στην περίπτωση όπου συμβεί κάποιο λάθος.